مرغ ترش و شيرين
(طرز تهيه خورش فسنجان )
مواد لازم مرغ ترش و شيرين
? يک عدد مرغ خرد شده با پوست
? 2 قاشق غذاخوري سر پُر عسل
? يک چهارم قاشق غذاخوري زنجبيل
? نصف قاشق چاي خوري پودر فلفل قرمز
? 3 قاشق غذاخوري سرکه
? 1 قاشق غذاخوري آبليمو
? 1 استکان آب مرغ
? 1 عدد پياز
? به مقدار لازم روغن
طرز تهيه مرغ ترش و شيرين
- ابتدا مرغ را با يک عدد پياز به مدت 7 دقيقه بجوشانيد.
- سپس مرغ را آبکش کرده و در روغن کمي تفت دهيد.
- عسل، زنجبيل، پودر فلفل قرمز، سرکه، آبليمو، آب مرغ و پياز را با هم مخلوط کرده و با استفاده از بُرس کوچکي روي مرغ بماليد.
- مرغ را به مدت 45 دقيقه در دماي 180 درجه ي سانتي گراد، داخل فر قرار دهيد.
- مجدداً با بُرس از مواد مخلوط شده ي بالا، روي مرغ بماليد. اين عمل را 6 يا 7 بار انجام دهيد.
- بعد از پختن مرغ و موقع سرو ، پوست آن را جدا کنيد.
طرز تهيه خورش فسنجان با گوشت قلقلي
:: بازدید از این مطلب : 45
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0